Valentinikuu restoranis MEKK
Võtke ette veebruaris eriline õhtu MEKK Restoranis ja Baaris, kus armastust tähistatakse tõelise Eesti köögikunsti kaudu. Parimad hooajalised hõrgutised on kokku pannud peakokk Rene Uusmees. Erimenüü kehtib 14.02-7.03.2024. Broneerige endale laud eriliseks maitsete rännakuks.
E E L R O O G
Soolatud must tursk
Jõevähi majonees / maasuitsusink / Beluga läätsed
DRY RIESLING, CHATEAU STE. MICHELLE, COLUMBIA VALLEY
15cl / 10€
K E R G E R O O G
Põletatud lõhe forellimarja-võikastmes
Krõbe aniisileib / tahmane porrulauk / peterselli-kartulikreem / röstitud lillkapsas
CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€
P E A R O O G
Rosmariini ja sidruniga röstitud vasikaliha sarapuupähklitega
Kolotsi sinihallitusjuustukaste / pruunistatud võis küpsetatud lehtkapsas / põletatud porgand
VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE “POJEGA” DOP
15cl / 10€
M A G U S R O O G
Mustsõstra besee
Metsmaasikakreem
NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€
Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.
Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.
Valentinikuu restoranis MEKK
Võtke ette veebruaris eriline õhtu MEKK Restoranis ja Baaris, kus armastust tähistatakse tõelise Eesti köögikunsti kaudu. Parimad hooajalised hõrgutised on kokku pannud peakokk Rene Uusmees. Erimenüü kehtib 14.02-7.03.2024. Broneerige endale laud eriliseks maitsete rännakuks.
E E L R O O G
Soolatud must tursk
Jõevähi majonees / maasuitsusink / Beluga läätsed
DRY RIESLING, CHATEAU STE. MICHELLE, COLUMBIA VALLEY
15cl / 10€
K E R G E R O O G
Põletatud lõhe forellimarja-võikastmes
Krõbe aniisileib / tahmane porrulauk / peterselli-kartulikreem / röstitud lillkapsas
CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€
P E A R O O G
Rosmariini ja sidruniga röstitud vasikaliha sarapuupähklitega
Kolotsi sinihallitusjuustukaste / pruunistatud võis küpsetatud lehtkapsas / põletatud porgand
VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE “POJEGA” DOP
15cl / 10€
M A G U S R O O G
Mustsõstra besee
Metsmaasikakreem
NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€
Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.
Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.