Valentinikuu restoranis MEKK

Võtke ette veebruaris eriline õhtu MEKK Restoranis ja Baaris, kus armastust tähistatakse tõelise Eesti köögikunsti kaudu. Parimad hooajalised hõrgutised on kokku pannud peakokk Rene Uusmees. Erimenüü kehtib 14.02-7.03.2024. Broneerige endale laud eriliseks maitsete rännakuks.

 

E E L R O O G

Soolatud must tursk

Jõevähi majonees / maasuitsusink / Beluga läätsed

 

DRY RIESLING, CHATEAU STE. MICHELLE, COLUMBIA VALLEY
15cl / 10€

 

K E R G E   R O O G

Põletatud lõhe forellimarja-võikastmes

Krõbe aniisileib / tahmane porrulauk / peterselli-kartulikreem / röstitud lillkapsas

 

CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€

 

P E A R O O G

Rosmariini ja sidruniga röstitud vasikaliha sarapuupähklitega

Kolotsi sinihallitusjuustukaste / pruunistatud võis küpsetatud lehtkapsas / põletatud porgand

 

VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE “POJEGA” DOP
15cl / 10€

 

M A G U S R O O G

Mustsõstra besee

Metsmaasikakreem

 

NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€

 

 

Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.

Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

BRONEERI LAUD

Valentinikuu restoranis MEKK

Võtke ette veebruaris eriline õhtu MEKK Restoranis ja Baaris, kus armastust tähistatakse tõelise Eesti köögikunsti kaudu. Parimad hooajalised hõrgutised on kokku pannud peakokk Rene Uusmees. Erimenüü kehtib 14.02-7.03.2024. Broneerige endale laud eriliseks maitsete rännakuks.


E E L R O O G

Soolatud must tursk

Jõevähi majonees / maasuitsusink / Beluga läätsed


DRY RIESLING, CHATEAU STE. MICHELLE, COLUMBIA VALLEY
15cl / 10€


K E R G E   R O O G

Põletatud lõhe forellimarja-võikastmes

Krõbe aniisileib / tahmane porrulauk / peterselli-kartulikreem / röstitud lillkapsas


CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€


P E A R O O G

Rosmariini ja sidruniga röstitud vasikaliha sarapuupähklitega

Kolotsi sinihallitusjuustukaste / pruunistatud võis küpsetatud lehtkapsas / põletatud porgand


VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE “POJEGA” DOP
15cl / 10€


M A G U S R O O G

Mustsõstra besee

Metsmaasikakreem


NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€

 

 

 

Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.

 

 

Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

BRONEERI LAUD
etEesti