Peakoka kevadmenüü

 

 

Eesti köögi parimad hõrgutised, ideaalse hooajalise koosluse on kokku pannud
MEKK Restorani ja Baari peakokk Rene Uusmees.

 

 

E E L R O O G

Spargli-kikerherne värske salat

pesto / röstitud seemnesegu

 

CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€

 

 

K E R G E   R O O G

Küpsetatud valgehallitusjuust röstitud hapusaial

vaarikaäädikakaste / rosmariin / sarapuupähklid

 

PERLAE NAONIS PROSECCO BRUT DOC, SAN SIMON
15cl / 8€

 

 

P E A R O O G

Kergelt küpsetatud rohumaaveisefilee Béarni kastmega

maapirni-pastinaagi-kartulikreem trühvlijuustuga / mustsõstraveinikaste

 

CABERNET SYRAH „PÈRE ET FILS“ IGP PAYS D´OC, LAURENT MIQUEL
15cl / 10€

 

 

M A G U S R O O G

Astelpajuparfee

Mustsõstra besee / röstitud kaerahelbed

 

NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€

 

Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.

Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

 

Joogipaketi hind on 32 eurot.

BRONEERI LAUD

Peakoka kevadmenüü

 

Eesti köögi parimad hõrgutised, ideaalse hooajalise koosluse on kokku pannud MEKK Restorani ja Baari peakokk Rene Uusmees.

 

 

E E L R O O G

Spargli-kikerherne värske salat

pesto / röstitud seemnesegu

 

CHARDONNAY RISERVA, CASTEL FIRMIAN, TRENTINO DOC
15cl / 10€

 

 

K E R G E   R O O G

Küpsetatud valgehallitusjuust röstitud hapusaial

vaarikaäädikakaste / rosmariin / sarapuupähklid

 

PERLAE NAONIS PROSECCO BRUT DOC, SAN SIMON
15cl / 8€

 

 

P E A R O O G

Kergelt küpsetatud rohumaaveisefilee Béarni kastmega

maapirni-pastinaagi-kartulikreem trühvlijuustuga / mustsõstraveinikaste

 

CABERNET SYRAH „PÈRE ET FILS“ IGP PAYS D´OC, LAURENT MIQUEL
15cl / 10€

 

 

M A G U S R O O G

Astelpajuparfee

Mustsõstra besee / röstitud kaerahelbed

 

NV CRÉMANT DU JURA “GRANDE TRADITION” BRUT AOC
15cl / 10€

 

Kolmekäigulise menüü hind on 49€ ühele külalisele.

Neljakäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

 

Joogipaketi hind on 32 eurot.

BRONEERI LAUD
etEesti