Peakoka hooajalised pakkumised

 

 

Eesti köögi parimad hõrgutised, ideaalse hooajalise koosluse on kokku pannud
MEKK Restorani ja Baari peakokk Rene Uusmees.

 

 

M E K K  G L Ö G I
mandariini nektariga
12 € alkoholiga / 9 € alkoholivaba

 

E E L R O O G

PARDILIHA TERRIIN PRAETUD PARDIMAKSAGA
sibulamarmelaad ja pähklisai / sinepis marineeritud köögiviljad / marineeritud kukeseened

 

K E R G E   R O O G

KÜLMSUITSUTATUD LÕHE MEKK-I SUITSUAHJUST
tilli-sinepikaste / kartulikook

 

P E A R O O G

PARDIRASVAS KÜPSETATUD PARDIKOIB
karamelliseeritud pirnidega kartulikreem pardilihast kõrnetega / marineeritud nuikapsas pohladega / krõbe lehtkapsas / röstitud küüslauguhelbed

 

M A G U S R O O G

VALGE ŠOKOLAADI JA KITSEJUUSTUPUDING
põldmarjakaste

 

Kolmekäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

Neljakäigulise menüü hind on 69€ ühele külalisele.

 

BRONEERI LAUD

Peakoka hooajalised pakkumised

 

 

Eesti köögi parimad hõrgutised, ideaalse hooajalise koosluse on kokku pannud
MEKK Restorani ja Baari peakokk Rene Uusmees.

 

 

M E K K  G L Ö G I
mandariini nektariga
12 € alkoholiga / 9 € alkoholivaba

 

E E L R O O G

PARDILIHA TERRIIN PRAETUD PARDIMAKSAGA
sibulamarmelaad ja pähklisai / sinepis marineeritud köögiviljad / marineeritud kukeseened

 

K E R G E   R O O G

KÜLMSUITSUTATUD LÕHE MEKK-I SUITSUAHJUST
tilli-sinepikaste / kartulikook

 

P E A R O O G

PARDIRASVAS KÜPSETATUD PARDIKOIB
karamelliseeritud pirnidega kartulikreem pardilihast kõrnetega / marineeritud nuikapsas pohladega / krõbe lehtkapsas / röstitud küüslauguhelbed

 

M A G U S R O O G

VALGE ŠOKOLAADI JA KITSEJUUSTUPUDING
põldmarjakaste

 

Kolmekäigulise menüü hind on 59€ ühele külalisele.

Neljakäigulise menüü hind on 69€ ühele külalisele.

 

BRONEERI LAUD
etEesti